СНС НС: Маске су пале

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду најоштрије осуђује данашње блокаде путева по Србији које је, како наводе у саопштењу, организовала група Рокфелерових плаћеника, који се крију иза тзв. еколошких удружења.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Такође,трочасовно малтретирање Новосађана  изазвано блокадом Моста слободе, а затим и Булевара ослобођења и Михајла Пупина, представља најгори вид вандализма и примитивизма, јер је грађанима тиме онемогућено слободно кретање. 

Врхунац безумља догодио се при крају тзв. „протестне шетње“, када су хулигани, који се представљају као еколошки активисти, разбили прозоре на просторијама Покрета социјалиста у Новом Саду и скинули страначку заставу.

Градски одбор Српске напредне странке апелује на надлежне државне органе да у најкраћем року открију починиоце, који се јасно виде на снимцима тзв. независних медија и законски их санкционишу. Ни Новим Садом, ни Србијом, неће владати шака Рокфелерових плаћеника, који су за новац спремни да изазову хаос у држави, како би на силу преузели власт, када већ на изборима немају никакве шансе, наводи се у саопштењу. 

Додају да је једина добра ствар која се током данашњег дивљања шачице примитиваца догодила у Новом Саду, али и у 53 места у Србији, је да су маске коначно пале. Кристално је јасно да циљ окупљања није борба за здравију животну средину, већ за голу власт. На протестима није било ни Е од екологије. 

„Да демонстрантима није стало до развоја Новог Сада и Србије јасно показује и текст транспарента који је данас виђен у нашем граду: Стоп инвеститорима! Дакле, циљ лажних еколога је отерати сваког ко жели да инвестира у Нови Сад и вратити град у време после 5.октобра, када су успешне фирме у широком луку заобилазиле Српску Атину“, каже се у саопштењу. 

Истичу да Српска напредна странка не да неће дозволити да се заустави развој Новог Сада, већ ће се потрудити да привуче још више домаћих и страних компанија.

„А они којима је циљ враћање у средњи век, нека скупе храброст и изађу нам на црту 3.априла. Избори су једини цивилизован начин да се сазна мишљење народа“, поручују из СНС НС.

EUR/RSD 117.2933
Најновије вести