СНС: Гашић ће штитити државу и њену безбедност 

БЕОГРАД: Српска напредна странка поручила је данас да ће за разлику од Јанковића, Шутановца, Пајтића, Живковића и њихових Вукадиновића, Братислав Гашић сигурно штитити, што је и доказао, искључиво интересе државе и дати свој максимални допринос за безбедност државе и свих њених грађана.
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

"Српска напредна странка поносна је што у својим редовима има људе попут Братислава Гашића, који се због једне неприкладне изјаве повукао са јавне функције, а чији резултати у Министарству одбране сводоче да је био један од најбољих министара, чији је циљ био очување суверености наше државе, препород српске војске и унапређење положаја свих припадника Војске Србије", наводи СНС у саопштењу.

СНС је указала да не прође ни дан да се на делу не виде "надалеко познати лажови, лицемери и преваранти из старих-нових досовских покрета и странака", и да оно што разни Јанковићи, Шутановци, Пајтићи, Живковићи и остали заборављају јесте да народ у Србији све памти.

СНС у саопштењу подсећа да је бивши "лажни заштитник грађана" све време свог мандата флагрантно кршио Устав и законе Србије, бавећи се политиком, и на најподмуклији и најбестиднији начин нападао државу Србију.

Та странка у саопштењу наводи и да се сви сећају "домета Шутановчевог рада у ресору одбране Србије, када је директно уништавао српску војску и радио против интереса војне неутралности Србије, као и Саше Вукадиновића, специјалног Пајтићевог саветника, који не само да је радио у интересу ДС-а већ је био и прави расадник идеја како да Пајтић што ефикасније опљчка народне паре у Војводини".

Zoran
23.05.2017 • 00:11
A sta je sledeca odluka da marijan risticevic bude minister poljoprivrede.
EUR/RSD 117.5816
Најновије вести