СНС: Бесмислене лажи на рачун председника Србије Александра Вучића

Не прође ни један дан да неко из дела српске опозиције не изнесе неку нову бесмислену лаж на рачун председника Србије Александра Вучића, саопштио је Медиа центар СНС за Војводину.
sns
Фото: Tanjug

„Ова последња, коју је смислио Зоран Живковић, чија је странка на нивоу статистичке грешке , класичан је пример деструктивног опозиционог деловања: пошто пото измишљање лажи на рачун председника Србије.  Измишљена прича о наводним претњама отказом запосленима у Покрајинској влади толико је смешна и бесмислена  да у њу вероватно не верује ни сам Живковић“, каже се у саопштењу војвођанског Медиа центра СНС.

„И њега, и све друге који шире сличне клевете  подсећамо да председник Вучић, не да не избегава сусрет са грађанима, већ напротив, радо разговара са њима и посебно га радује када на манифестације на којима је присутан долазе грађани, обични људи, који га подржавају.  Безброј пута је доказао да од грађана не бежи, јер га они срдачно дочекују, препознају одличне резултате и видљив  напредак Србије, као и велику енергију коју председник  улаже како би Србија била још боља.“

„За разлику од Живковића, Вучић нема чега да се стиди, јер Србију гура напред, што даље од провалије у који су је вукли Живковић и њему слични. Уосталом, о томе ко има подршку грађана најбоље говоре независна истраживања јавног мњења у којима Српска напредна странка има подршку натполовичне већине грађана, за разлику од осталих опозиционих странака чији рејтинг је у константном паду, а минорни утицај Зорана Живковића огледа се у томе што га у истраживањима ни нема, јер нема методе која би измерила толико мали број потенцијалних гласова. На предстојећим изборима још једном ћемо одмерити снаге. Грађанима свако нуди оно што има. Српска напредна странка излази с резултатима који побољшавају живот грађана, а опозиција у недостатку програма, с лажима и измишљеним аферама,“ саопштио је Медиа центар СНС за Војводину. 

EUR/RSD 117.5755
Најновије вести