Кркобабић поново изабран за председника ПУПС

БЕОГРАД:  Милан Кркобабић једногласно је данас реизабран за председника Партије уједињених пензионера (ПУПС), саопштено је из те странке.
milan krkobabic medija centar
Фото: mc.rs

Кркобабић је изабран на 4. Изборној скупштини у Центру Сава, а на предлог свих 159 општинских одбора из Србије и 14 са територије КиМ.Скупштина је изабрала и чланове Главног и Надзорног одбора и Статутарне комисије.

Наводи се да је основна порука са ове скупштине била да све партије на политичкој сцени Србије треба да буду и пензионерске зато што у Србији живи готово два милиона пензионера.

"Свака озбиљна партија која претендује да се бави озбиљним државним пословима мора да води рачуна о њима. Ако не жели да се бави људима, ако не жели да се бави са та два милиона људи, мора у средишту пажње своје бар да има тих пет милијарди евра које се издвајају за пензије", наводе из ПУПС-а и поново позивају на, како навод, отворени допштенародни ијалог о реформи и будућности пензијско- инвалидско система у Србији.

Милекол
04.06.2019 • 18:12
Пензинери су пресрећни јер у супротном били би јако разочарани, његов отац је вредео за пензионере а овај није ни за три циганске паре.
EUR/RSD 117.5959
Најновије вести