Јованов: Лажи Јанковића и Јеремића о правосуђу и дугу

БЕОГРАД:  Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов поручио је вечерас да су се Саша Јанковић и Вук Јеремић огласили лажима о правосуђу и дугу, наводећи да они о томе ништа не знају, да их за било шта од тога није брига, већ да су само жељни народних пара и буџета Београда.
Milenko Jovanov Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

"Да ишта знају, знали би да је Србија свој јавни дуг спустила на 57 одсто БДП-а и да се први пут он налази испод нивоа Мастрихта. 

Такође, да заиста брину за дугове, не би данас стали иза Драгана Ђиласа који је задужио Београд за 1,2 милијарде евра! Да им је заиста стало до правосуђа, не би се окруживали Мишковићевим судијама и узурпаторима Адвокатске коморе Београда", истакао је Јованов, саопштила је СНС.

Он оцењује да члановима "лоповско-тајкунске" коалиције ни до чега њима није стало, осим до тога да испуне жељу свог шефа Мирослава Мишковића и "дочепају се фотеља и власти, како би поново могли да отимају, пљачкају и богате се".

"Сигуран сам да ће Ђилас, Шапић, Јеремић, Јанковић и остали чланови жуто - риђе коалиције остати кратких рукава, јер их је народ добро упознао и добро зна о каквим се преварантима и лопужама ради, и да ће подршку дати људима који граде Београд, и који раде за Београђане, и који враћају дугове које су ови преваранти оставили иза себе", истакао је Јованов.

EUR/RSD 117.5810
Најновије вести