Гојковић: Успеси Србије препознати свуда у свету

БЕОГРАД: Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је да су успеси Србије препознати свуда у свету и да у бројним разговорима које води увек чује похвале о председнику Србије и ономе што је постигнуто захваљујући његовој визији и политици.
maja gojkovic, Tanjug/Dragan Kujundžić
Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

"Управо план за будућност "Србија 2025", најбоље показује озбиљност и одговорност политике председника Вучића. Народна скупштина ће дати свој допринос и подржати реализацијију овог пројекта вредног скоро 14 милијарди евра, који ће убрзати раст привреде и учинити нашу земљу много бољим местом за живот. Ми желимо да млади остану у Србији и зато ће посебна пажња бити посвећена младима", рекла је Гојковић у интервјуу за Пинк.рс.

Она је истакла да ће ове године грађани на изборима моћи да бирају између политике стабилности и економског развоја Српске напредне странке и, са друге стране, политике насиља и пласирања измишљених афера.

"Данас је Србија потпуно другација од оне 2012. године, која је била на ивици банкрота. Сада имамо континуиран економски развој, најмању незапосленост, најинтензивнију изградњу аутопутева, све је то резултат политике председника Србије Александра Вуцица, као и рада Владе Републике Србије, на целу са Аном Брнабиц", истакла је Гојковић.

Она је рекла и да је Скупштина у 2019. години веома динамицно радила, што, како каже, потврђује чињеница да је усвојено 180 закона у свим областима живота и 60 других аката.

"Успешну годину заокружили смо доношењем буџета за 2020. годину, који најбоље осликава да је Србија данас финансијски стабилна земља, која има знацајан економски раст", рекла је Гојковић.

EUR/RSD 117.5822
Најновије вести