Александар Пајић кандидат СНС за градоначелника Шапца

Градски одбор Српске напредне странке Шабац саопштава да ће на предстојећим изборима кандидат странке за градоначелника Шапца бити др Александар Пајић.
pajic
Фото: SNS Šabac

„С поносом и великом одговорношћу прихватио сам предлог колега из странке да будем кандидат за градоначелника Шапца на изборима 21. јуна, потврдио је Пајић на конференцији за новинаре и истакао да је изборна утакмица у току, а да је Српска напредна странка  на терену са најбољим тимом. Недавно смо представили стратегију развоја  града Шапца. Ту стратегију почећемо да спроводимо, на корист свих Шапчана већ 22. јуна, дан после избора“, рекао је Пајић.

Као будући градоначелник  Шапца, додао је, обећаве да од стратегије, коју ће, сигуран је Шапчани, огромном већином подржати на предстојећим изборима, неће одустати и да ће учинити све што је у његово моћи да Шапцу врати достојанство, наду и веру у будућност.

„Све оно што су му током протеклих година своје штеточинске власти одузели Душан Петровић и Небојша Зеленовић, рекао је кандидат Српске напредне странке за градоначелника Шапца др Александар Пајић и посебно истакао да је поносан на подршку коју је за кандидатуру за градоначелника добио од Српске напредне странке и на указано поверење  председника Александра Вучића. 

Пред нама је још неколико недеља до 21. јуна, дана када ћемо Шабац ослободити јарма власти, по лоповлуку познатог тандема,  Петровић – Зеленовић“, каже Пајић. 

Фото: SNS Šabac

Додаје, да им то време истиче, јасно је по нервози коју свакодневно исказују у наступима у  којима Српску напредну странку и њега лично таргетирају као једине противнике.

„Пошто сам се протеклих дана од Небојше Зеленовића наслушао разних глупости, неоснованих оптужби и јефтиних покушаја да по сваку цену  остане на власти, дајем му прилику да ми све што има каже у очи, а не оговарајући ме по њему блиским медијима на којима због медијске блокаде, коју је завео у Шапцу немам прилику да му одговорим. Али, ако има храбрости и образа да изађе пред Шапчане и јавно одговори на моја питања, на питања грађана на која је до сада ћутао,  ја га отворено позивам на ТВ Дуел. Нека бира место и време“, вели Пајић.

Српски напредњаци су увек на првој линији, без страха, спремни да бране интерес народа. Где је Небојша Зеленовић?, рекао је кандидат Српске напредне странке за градоначелника Шапца др Александар Пајић, још једном позвавши на ТВ Дуел Небојшу Зеленовића.

Petar
01.06.2020 • 21:19
Pravo resenje za Sabac. Pajic je CAR
vasa
02.06.2020 • 22:22
znam mu i brata,dobri momci za primer
EUR/RSD 117.5885
Најновије вести