Вечерас у КЦ „Младост” Футог: Представа „Док чекамо Годоа”

Представа “Док чекамо Годоа”, у режији Вукашина Ранђеловића, биће изведена вечерас од 20 сати у позоришту Културног центра „Младост” у  Футогу, Цара Лазара 42, у оквиру пројекта „Позориште за све“.
1

Улазнице за представу су  донације - конзервирана храна, одећа, школски прибор, играчке… који ће бити поклоњени Свратишту за децу и младе и Свратишту за бескућнике у Новом Саду.

Пројекат “Позориште за све” обухвата пет извођења представе “Док чекамо Годоа” у околини Новог Сада са намером да публици која нема прилику да долази у позориште приближи ову врсту уметности. Представу “Док чекамо Годоа”, по мотивима дела Семјуела Бекета реализовала је група младих глумаца и са великим успехом је извођена на сцени Српског народног позоришта, Културног центра Нови Сад, позоришту Добрица Милутиновић, Атељеу 212...  Изведена је на више фестивала у земљи, а на Јесењем позоришном Кустендорфу је освојила Златни лист као најбоља представа фестивала. У представи играју Пеђа Марјановић, Аљоша Ђидић, Милош Лазић,Вукашин Ранђеловић, Стефан Бероња.

Т. И.  

EUR/RSD 117.5841
Најновије вести