Уз музику завршен „Фестивал љубави”

„Фестивал љубави”, други по реду, званично je затворен уз наступ ди-џеја Александра, хора „Радио”, Мушког хора „Миленко” и певачице Тање Бањанин.
festivalljubavi1
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Од 1. до 17. фебруара Новосађани и туристи су имали прилику да уживају у свакодневном музичком програму у самом центру града, али и да окусе храну и пиће с оближњих штандова.

Фестивал је био употпуњен и вечерима посвећеним венецијанском и бразилском карневалу, а љубитељи паса су имали прилику да учествују на ревији „Dog show”. Трг је поново био украшен зидом од природног цвећа „Flower wall” на којем је реч „љубав” била исписана на 30 језика. Присутни су могли да се фотографишу и код „Врата љубави”, „Kissing pointa” и ретро-зида с рамовима за слике, као и да се провозају фијакером љубави или каруселом.

Фото: Дневник (Р. Хаџић)

„Фестивал љубави” је ове године први пут одржан и на другим локацијама у граду – у Галерији Матице српске, Спомен-збирци Павла Бељанског, Галерији ликовне уметности Поклон-збирка Рајка Мамузића, Музеју савремене уметности Војводине, док је биоскоп „Арена синеплекс” награђивао најкреативније фотографије направљене код „Кишинг поинта”. Новосадски фотографи су и ове године украсили Трг слободе својим фотографијама на тему љубави.

Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Организатори Фестивала су „Колор прес група” и „Нинамедија”.

Л. Р.

Фото: Дневник (Р. Хаџић)
arman
19.02.2018 • 07:58
Bilo bi jako lepo kad se Trg Slobode nebi više pretvarao u cigan malu za svaku manifestaciju
EUR/RSD 118.3363
Најновије вести