У суботу снимање дечије емисије уживо у Cineplexx Променади

Емисија „Добро јутро, лењивци” Радио-телевизије Војводине ће се у суботу од 11.30 часова снимати у биоскопу Cineplexx Променада на Булевару ослобођења 119, и уживо преносити путем малих екрана.
promenada
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Најмлађи суграђани и њихови родитељи позвани су да учествују у снимању, на којем ће имати прилику да погледају како један телевизијски пројекат изгледа „иза кулиса”. Осим тога, најављено је да ће сви они моћи да учествују у квизу о познавању лењиваца, лутка Мирољуба и дечјег програма као и у креативној радионици „Облутак”. У емисији ће, између осталих, гостовати и јутјубер Милан Инић, познатији као Јасерштајн. Он ће говорити о занимљивостима и начину синхронизације цртаних филмова, будући да је недавно позајмио глас једном од ликова у цртаном филму „Ралф Разбијач 2”.

– Биће занимљиво и што ће деца моћи да се сликају на црвеном тепиху биоскопа као и с гостима, а осим тога, и сама ће бити актери јер ће емисија бити интерактивог типа – казала је маркетинг и пи-ар менаџерка биоскопа Cineplexx Променада Јелена Галетин Жакић. – Позивамо и децу и родитеље да нам се придруже. Учешће је бесплатно, а надамо се да ћемо тако нешто преворити у традицију, односно да ћемо често практиковати јавна снимања да би што више деце учестовало у емисијама. После снимања емисије, деца и њихови родитељи имаће прилику, ако желе, да погледају неке филмске наслове.

Малишане ће кроз музички програм водити и забављати Бане Летећа гитара, а клинци ће публици у биоскопу, односно гледаоцима крај малих екрана, показати и свој таленат у плесу, будући да се спрема и плесни програм. Публици ће се у холу биоскопа представити екипа емисије, с маскотом, лењивцем Мирољубом, на челу, а водиће је Жељка Ласић. Она ће с малишанима разговарати о омиљених филмовима, а биће организовано и такмичење у писању стихова. Све њих, како кажу, очекује добар провод, награде и изненађења.

В. Бијелић

EUR/RSD 117.5848
Најновије вести