У недељу хуманитарна трка у Каменичком парку

Традиционална атлетска, хуманитарна “Трка за дечји осмех”, у организацији Високе пословне школе струковних студија, биће одржана у недељу, 10. марта, у Каменичком парку у Сремској Каменици у 11 часова. 
Kamenicki park/Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Као и сваке године, одржаће се Главна трка од 10 км, Трка за све од 4 км и Трка за децу: за предшколце на 100, за основце до 4. разреда на 400 и основце до 8. разреда на 800 метара. 

И ове године трка је хуманитарног карактера, а новац прикупљен од котизација ићи ће на лечење за дечака Немању Прпа, који је оболео од тумора можданог стабла и на лечење Дејана Никитића, иначе дугогодишњег пријатеља “Трке за дечји осмех”, као и Црвеном крсту Апатина. 

Пријаве за трку на 4км и 10км иду искључиво путем сајта , док су пријаве за дечије трке могуће путем маила novosadska.trka@gmail.com . 

"Позивамо све људе добре воље да покажу хуману страну, дођу породично или у друштву на трку у Каменички парк да се такмиче и друже", рекла је професорка Милијана Рогановић из Високе пословне школе струковних студија.

Ово је шеста “Трка за дечји осмех” по реду, у организацији Високе пословне школе струковних студија и АК Апатин, отварање пријавног центра предвиђено је у недељу у 9 часова, док ће учесници своје бројеве моћи подићи најкасније до 10:45 часова, наводи се у саопштењу школе.
 

EUR/RSD 117.2782
Најновије вести