Свака Егзит карта доноси одлазак на морске фестивале

БЕОГРАД: У сусрет празницима, Егзит фестивал је данас најавио велику новогодишњу акцију, где се куповином улазнице за фестивал по промотивној цени од 6.490 динара, на поклон могу добити и улазнице за морске фестивале у организацији ЕГЗИТ тима, Sea Star фестивал, који ће 24-25. маја бити одржан у Умагу, као и Sea Dance фестивал који ће крајем августа бити одржан на плажи Буљарица у Будви. 
exit dan 2 foto jelena ivanovic -6
Фото: Дневник (Ј. Ивановић)

Услов за стицање улазница за најсунчаније Егзитове фестивале је регистрација у периоду од 1. до 28. фебруара на сајту Exitfest.org, чиме се потврђује долазак. 

Регистрација ће важити за све постојеће купце, као и оне који улазнице за Егзит 2019. купе до истека акције.

У празничном духу, Егзит ће некима од купаца даровати и смештај и превоз за две особе за Sea Staр и Sea Dance фестивале.

Улазнице за Егзит фестивал доступне су онлајн путем сајта на више од 40 продајних места у преко 20 градова широм Србије.

У продаји је и веома ограничен број туристичких пакета за ЕГЗИТ фестивал са 65% попуста, већ од 69 евра.

Пакети садрже улазнице и смештај у фестивалском кампу на Дунаву, а на сајту Егзит Трипа, званичног туристичког сервиса ЕГЗИТ фестивала, могуће је одабрати и други смештај, у хотелима или хостелима. 

Егзит фестивал биће одржан од 4. до 7. јула 2019. на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, а већ су потврђени и први извођачи, међу којима су рок гиганти The Cure, најупечатљивији рокенрол бенд данашњице Greta Van Fleet, водећи светски ДЈ дуо Димитри Vegas&Like Mike...

Затим чувени фронтмен Pantere Phil Anselmo са својим бендом The Illegals који ће изводити редак сет састављен искључиво од песама Пантере, њујоршки тандем који је освојио свет Sofi Tukker, непоновљива оперска метал дива и некадашња фронтменка састава Nightwish Tarja, култни ска састав The Selecter, као и гитарски хероји, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes и Total Chaos. 

 

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести