Школа предузетништва за младе

Пројекат „Школа друштвено-омладинског предузетништва” биће организована на више места у Новом Саду. Радионица „Препознај и оствари свој потенцијал” биће организована у петак у 18 часова у „ОК клубу” на Спенсу.
y
Фото: promo

Током те радионице учесници ће имати прилику да кроз интерактивне дискусије и креативне вежбе препознају особине, могућ­ности, жеље и склоности у складу с којима могу одабрати одговарајуће занимање и стећи детаљан увид у послове који их интересују.

Сви који желе да се баве откључавањем сопствених интелектуалних и предузетничких потенцијала, могу се окупити на радионици која се одржава 8. октобра у 18 часова у Културној станици Еђшег, Антона Чехова 4. Полазници ће сазнати шта их омета да ослободе своју оригиналност, идеје и потенцијале, а инаће прилике и да искажу своје идеје и планове, које желе да реализују.

Прикупљање новца за идеје или пројекте биће организовано 13. октобра, у „ОК клубу”, на Спенсу, док ће 17. октобра у 17 часова, бити организовано учешће у друштвеној игри „ТриП”, у Културној станици Еђшег.

Сви садржаји су бесплати, али су због ограниченог броја места пријаве обавезне, путем мејла aleksandar@nec.rs.

Циљна група су млади од 18 до 30 година, представници омладинских организација, те особе које раде с младима.

Пројекат спроводи Новосадски едукативни центар, а финансира Министарство омладине и спорта, с циљем реализације програма друштвено-омладинског предузетништва и побољшања услова за запошљавање младих.

        С. К-ч

EUR/RSD 117.5808
Најновије вести