Рок за плаћање треће рате пореза на имовину је 15. августа

Градска пореска управа Града Новог Сада, обавештава обвезнике - физичка лица, предузетнике и правна лица да 15. августа доспева трећа рата за уплату годишњег пореза на имовину за 2022. годину.
novac porez dug
Фото: pixabay.com

Стање на рачуну пореза на имовину као и информацију о висини треће рате, порески обвезници физичка лица могу добити на следећим локацијама:

- инфо-пулту Градске пореске управе у ТЦ ''Променада'';

- шалтер сали Градске пореске управе на адреси Улица Војвођанских бригада бр. 24-26;

- шалтер месту Градске пореске управе у просторијама ЈКП  "Информатика" на адреси Булевар Слободана Јовановића бр. 15;

- упитом на мејл адресу gpu@novisad.rs;

- путем налога на Порталу еУправа (упутство за кориснике налога на Порталу еУправа https://euprava.gov.rs/postanite-egradjanin).

Износ треће рате за уплату годишњег пореза на имовину може се утврдити и увидом у Решење о утврђеном порезу на имовину за 2022. годину, које, у случају да обвезник не поседује из неког разлога, поред шалтер сала Градске пореске управе Града Новог Сада, може преузети и у свим радним јединицама ЈП ''Пошта Србије'' на територији Града Новог Сада, као и у свим радним јединицама насељених места која припадају Граду Новом Саду.

 За сва додатна питања, порески обвезници могу контактирати Градску пореску управу радним даном, од 8 до 14 часова телефоном на бројеве:

021/6616 – 114 дежурни инспектор за физичка лица;

021/4871 – 751;

021/4871 – 707.

Е. Д.

EUR/RSD 117.3179
Најновије вести