„РОДИНА” АКЦИЈА Две хиљаде лопти за будуће асове

Акција „2000 лопти за будуће асове”, у оквиру које ће основним и средњим школама с највише гласова бити поклоњене кошаркашке лопте, покренута је и ове године и траје до 13. октобра.
 Akcija „2000 lopti za buduće asove” Foto: promo
Фото: Акција „2000 лопти за будуће асове” Фото: промо

Као дугогодишњи спонзор српске кошарке, малопродајни ланац маркета „Рода” школама ће поклонити 2.000 „молтен” лопти за кошарку, а гласање је омогућено на интернет страници www.roda.rs/2000lopti.

Регистрација или пријава доносе по један глас, дељење на друштвеним мрежама „Фејсбук” и „Инстаграм” три гласа, а десет гласова доносе промена „насловне” фотографије на „Фејсбуку” и уношење броја „суперкартице”.

– „Рода” годинама подржава развој српске кошарке, нарочито кад је реч о млађим категоријама – потврдила је директорка маркетинга компаније „Меркатор-С”, у чијем саставу су и „Рода” маркети Наташа Павловић. – Због тога смо још једном одлучили да организујемо акцију у којој ћемо деци у школама широм Србије омогућити да кошарку играју од малих ногу.

Акцију је подржао и Кошаркашки савез Србије.

– То је добар пример како се компаније могу укључити и пружити подршку развоју кошарке – истакао је генерални секретар Кошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић.

„Рода” позива ђаке да се придруже акцији, покажу заједништво и тимски дух, гласају и поделе све с пријатељима, те на тај начин помогну својој школи да освоји кошаркашке лопте.

        Б. П.

 

EUR/RSD 117.5878
Најновије вести