„РЕСПЕКТ НС” „Здраво–Браво” и у „Данубијусу 1885”

Предавања у оквиру пројекта „Здраво–Браво”, у организацији Удружења грађана „Респект НС”, који је финансиран и подржан од Градске управа за спорт и омладину – Канцеларије за младе, настављају се успешно.
Predavanja u okviru projekta „Zdravo–Bravo”, u organizaciji Udruženja građana „Respekt NS”  Foto: privatna arhiva
Фото: Предавања у оквиру пројекта „Здраво–Браво”, у организацији Удружења грађана „Респект НС”  Фото: приватна архива

Овога пута едукативно путовање о здравим стиловима живота, хигијени, правилној исхрани, превенцији насиља и самоодбрани предочено је минуле суботе члановима Веслачког клуба „Данубијус1885”, где су млади едуковани о превенцији фактора за настанак насиља и самоодбрани. Учесници су показали велико интересовање за ту актуелну тему.

– Имали су много примера из живота, али и добрих питања, што нам је пружило додатне информације о свесности о присуству насиља у породицама и о вршњачком насиљу – објаснила је предавач и председница „Респекта НС” мр Слађана Челић. – Основна недоумица им је у вези с тим како да пријаве насиље, а да остану анонимни и не постану следећа жртва.

Следећа активност ће бити реализована 7. новембра у 11 сати у Омладинском „ОК” клубу. Предавачи ће бити др Станислава Попов и мр Душан Антић, који ће едуковати младе о психо-физичком здрављу и правилној исхрани.       

С. С.

 

EUR/RSD 117.5847
Најновије вести