Радови у Прерадовићевој улици у Петроварадину успорили саобраћај

Бројне грађевинске машине, камиони, возила и радна снага ЈП „Путеви Србије” ангажовани су од 24. септембра на санацији коловоза у Прерадовићевој улици у Петроварадину.
д
Фото: Дневник/В. Фифа

Реч је о рехабилитацији коловоза државног пута И Б реда број 21, који убухвата деоницу кроз Петроварадин. Прво је санирана деоница од пијаце до изласка из места у правцу Сремских Карловаца, а ових дана у току су радови на деоници од семафора на рачвању пута за Сремске Карловце и Буковац до Молинаријевог парка. У току радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, уз регулисање семафорима, док су сами радови обезбеђени одговарајућом саобраћајном сигнализацијом и опремом. Упркос тим мерама, у шпицевима се стварају гужве, па смо тако  примили неколико позива читалаца који су се пожалили на саобраћајни колапс. Из ЈП „Путеви Србије” истичу да је планирано да, уколико временски услови то дозволе, радови трају  30 дана, што значи да би требало да буду завршени до 24. октобра.

С. С.

 

Petrovaradinka
14.10.2019 • 10:51
Ne stvara se guzva u spicevima nego je guzva non stop, kamioni stoje u Reljkovicevoj skoro do Zezelja, pri tom je svaki drugi ultra bezobrazan, evo jedan se jutros pomerao do mene kad san htela da predjem ulicu da me zgazi iako ima 50 kamiona ispred sebe. Zar se nije mogao izmestiti kamionski saobracaj za vreme trajanja radova? Preko mosta slobode, autoputem? A da nije moglo, jer smo mi ipak gradjani drugog reda.
EUR/RSD 117.5880
Најновије вести