Промоција дочека Нове године: „Караван” кренуо у турнеју

Дочек у Новом Саду, јединствена прослава две Нове године, све је ближи, те је покретна културна станица „Караван“ кренула у турнеју. 
1

Представљање програма овогодишњег Дочека, уз дружење са грађанима, сјајну музику и друга изненађења задатак је “Каравана” у наредне три недеље. Уз то, заједно са “Гиг стиксом” тим из “Каравана” ће олакшати куповину улазница за наступе домаћих, регионалних и светских извођача 13. јануара, долазећи до најразличитијих делова града и његове околине.

Неки од извођача су Руска филхармонија из Иркутска са солистима, „Лолобриђида”, „Елементал”, Дејан Петровић с оркестром и многи други.

Данас од 14 до 18 часова културна станица „Караван” биће на првој локацији у „Мастер центру” Новосадског сајма. „Караван” ће обићи и друге локације у наредном периоду, и то 25. децембра Дунавски парк, 27. децембра Кеј жртава Рације, 28. децембра Трг републике и хотел „Војводина” и 29. децембра Трг слободе и Поштанску улицу.

Представљање програма „Дочека”, дружење са грађанима, сјајна музика и друга изненађења биће приређена и у Футогу, Сремским Карловцима и Петроварадину, и то до 12. јануара, до када траје продаја улазница путем Покретне културне станице „Караван”, а у сарадњи с „Гигс тикс” тимом. Више информација сви заинтересовани могу добити на сајту Дочека, каои на званичним „Фејсбук” и „Инстаграм” страницама.

Т. П.

EUR/RSD 117.5800
Најновије вести