„Променада” поново отворена за посетиоце

НОВИ САД: Шопинг-центар „Променада” је поново отворио врата купцима након што је, најпре због мера опреза и спречавања коронавируса, а потом и због истекле употребне дозволе, привремено био затворен.
p
Фото: Dnevnik.rs

На улазима су постављене дезобаријере, а у целом тржном центру залепљена су и постављена упутства посетиоцима о поштовању мера опреза, али и правци којима се могу кретати током боравка у „Променади”. Од посетилаца се моли да носе маске и рукавице, те да држе растојање од два метра. Ипак, како смо се уверили, обезбеђење, које је стајало испред улаза, није захтевало од купаца да ставе маске и рукавице.

Када је наша екипа посетила тржни центар, већина закупаца отворила је своје радње, мада је било и оних који су припремали локале те још увек били затворени за посетиоце. На улазима испред појединих бутика постављена су дезинфекциона средства. Уверили смо се и у то да су трговци носили заштитне маске, а у кабинама су прскали дезинфекционим средствима након што би купац испробао гардеробу.

Фото: Dnevnik.rs

У разговору с продавцима незванично смо сазнали да ни они нису знали када ће тржни центар поново бити отворен. Већина оних с којима смо разговаралим открила нам је да су ту информацију добили ноћ пред отварање или јутрос. Ни од пи-ар службе нисмо успели да сазнамо тачан датум отварања. Нисмо успели да дознамо ни да ли је решено питање употребне дозволе а, иако су нас обавестили да тржни центар поново ради уз обећање да ћемо добити више информација у току дана, то се до закључења броја није догодило.

Текст и фото: В. Б.

Фото: Dnevnik.rs
EUR/RSD 117.5830
Најновије вести