Предузетници потписали уговоре о додели вредних поклона: Ауто-приколице стигле до корисника

Четворо од десет предузетника потписало је јуче у свечаној сали Магистрата у Сремским Карловцима уговоре о донацији ауто-приколица, које је локална самоуправа обезбедила од Покрајинског секретаријата за регионални развој и локалну самоуправу за власнике фирми, који се баве различитим делатностима.
prikolice 2
Фото: Општина Сремски Карловци

По речима руководиоца општинског Одељења за друштвене делатности Наде Остојић Агбабе, ауто-приколице, такозване платформе за превоз возила и крупних ствари, добило је десеторо предузетника, а испоручују им се како их бечејска фирма “Кнежев груп” произведе. Свака вреди 320.000 динара, а носивост им је 2,9 тона.

- Пре пет година предали смо Покрајинском секретаријату за регионални развој и локалну самоуправу захтев за доделу транспортних ауто-приколица, који нам је одобрио 10 комада - каже Нада Остојић Агбаба. - У међувремену смо спровели поступак за избор корисника, али се на примопредају чекало због израде сертификованих кука, посебних диманзија и квалитета. Ово није први пут да смо добили помоћ од Секретаријата. У протеклих десетак година захваљујући поменутом Секретаријату обезбедили смо суграђанима  мале ауто-приколице, лепак за стиропор, фасадне боје, намирнице за Црвени крст, косачице...

Нада Остојић Агбаба наглашава да су транспортер ауто-приколице добили они  који имају регисторване фирме и којима су за обављање бизниса оне неопходне.

Фото: Општина Сремски Карловци

То су потврдили Радмила Зјалић, Душко Пијевац, Никола Терзић и Александар Прекодравац који су јуче потписали уговоре о донацији. Сви су истакли да ће им овај поклон доборо доћи у обављању и унапређењу посла. Душко Пијевац је власник сервиса за поправку Бошових пумпи и дизни на дизел возилима и од велике помоћи ће му бити приколица за превоз неисправних аутомобила до сервиса, док ће Радмили Зјалић она бити од користи јер се фирма из које долази, “Интерлукс”, бави увозом возила из Холандије и Белгије. Пчалару Николи Трезићу ће приколица послужити за превоз пчеларских платформи. Каже да поседује осамдесетак кошница и да их превози у Банат, на Рудник и Цер на пчелињу испашу. Александар Прекодравац, који има фирму за производњу предмета од коже, приколицу ће користити за превоз сировина.

З. Милосављевић

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести