Предлози за Октобарску награду Новог Сада

Награда се додељује поводом обележавања 23. октобра – Дана ослобођења Новог Сада у Другом светском рату, као друштвено признање за изузетне резултате у раду, у области привреде, друштвених и других делатности
Gradska kuca/S. Susnjevic
Фото: Дневник/С. Шушњевић/Центар града

Комисија Скупштине града за обележавање празника, доделу признања и међуградску сарадњу у земљи и иностранству позвала је грађане и грађанке, правна лица, предузећа, установе, политичке организације и друге облике организовања грађана и грађанки, државне органе и органе локалне самоуправе, да поднесу образложене иницијативе за доделу Октобарске награде Новог Сада за 2019. годину. Образложене иницијативе за доделу подносе се Комисији до 15. септембра, на адресу Скупштине града, Жарка Зрењанина 2.

Иначе, та награда се додељује поводом обележавања 23. октобра – Дана ослобођења Новог Сада у Другом светском рату, као друштвено признање за изузетне резултате у раду, дела и највиша достигнућа и остварења, постигнута у току једне или више година, у области привреде, друштвених и других делатности.

Додељује се грађанину или групи грађана за заједничко дело или остварења, који раде или су радили на територији града, као и предузећима, установама и другим организацијама чије је седиште у Новом Саду. Октобарска награда се може посебно доделити ученику и студенту као појединцу или групи за заједничко остварење и резултате у научном или уметничком раду, као посебан вид друштвеног признања за стваралаштво младих на територији града. 

В. Б.

Šiki
04.05.2019 • 14:20
PREDLAŽEM SEBE!!! Za 55 godina imao sam razne vlasti a ubiće me ova.Ja sam preživeo svašta ali ovu vlast neću. Dodelite meni nagradu i time učinite bar nešto nešto vredno pomena! ps. Od vas ne bih uzeo ni orah!!!!
EUR/RSD 117.5830
Најновије вести