Потрошачко ћоше: Куповина преко интернета за целу породицу

У периоду физичке и социјалне дистанце, препорука и мера Кризног штаба у циљу сузбијања епидемије коронавируса, велики број грађана окренуо се куповини путем интернета, а све више је оних који траже забаву за породицу или „уради сам” пројекте којима би заокупили своју пажњу и пажњу најближих, и све хладније и кишовитије јесење дане учинили занимљивијим и ведријим.
1

На сајту „КупујемПродајем”, који сада има и апликацију за мобилне телефоне, може се пронаћи све, од ајвара до трактора. За проблеме и недоумице кућних мајстора у понуди је неколико „уради сам” књига и приручника с практичним решењима. Различита издања књига „Уради сам”, у којима се гарантује да ће почетник након последње прочитане странице постати врхунски мајстор, могу се пронаћи по цени од 750 до 2.500 динара, док часописи о мајсторству коштају од 31 до 60.

У делу посвећеном декорацији зидова, могу се пронаћи и самолепљиви зидни сатови који коштају од 1.700 до 2.590 динара, док се цена обичних и тродимензионалних тапета креће од 250 до 4.990. Самолепљиве украсне налепнице за зидове и намештај могу се наћи у свим величинама и облицима, с великим избором цртаних ликова за дечје собе, а коштају од 299 до 2.000 динара. Тренд самолепљивих лајсни и бордура, као практичних и декоративних решења за куће и станове, расте те оне на сајту „КупујемПродајем” коштају од 180 до 550 динара. Цене сетова за прављење привезака за кључеве, наруквице и огрлице, као посебна занимација за малишане, крећу се од 950 до 1.050 динара.

Фото: pixabay.com
Органска производња је посао који захтева много енергије, али не могу рећи да је тежак и напоран. Пестициди се не користе, а све се ради ручно, почевши од окопавања и плевљења (Бојана Аћимовић)

Друштвене игре зближавају укућане и служе као повод за квалитетно коришћење слободног времена те, иако нису изашле из моде, у последње време све су популарније. Дидактичке игре које најмлађе упознају с бојама и облицима коштају од 400 до 1.200 динара, док стара игрица за децу „Пецање рибица” стаје 600. Игре реакција и рефлекса коштају до 950 динара, а игре меморије, кроз које се учи енглески језик, али и о воденом и биљном свету, диносаурусима, животињама, воћу и поврћу и саобраћају, коштају 300.  Разне игре с коцицама налик на „не љути се, човече” коштају између 150 и 1.200 динара, док се сетови карата цене од 79 до 600. Зидне табле за „Икс–окс” стају 550 динара, а популарна игра „Твист” кошта од 600 до 700.

Различита издања књига у којима се гарантује да ће почетник након последње прочитане странице постати врхунски мајстор, могу се пронаћи по цени од 750 до 2.500 динара, док часописи о мајсторству коштају од 31 до 60

У интернет продаји сајта „КупујемПродајем” постоји широка понуда класичних игара и мозгалица за целу породицу, те тако домине коштају од 190 до 3.500 динара, монопол од 499 до 5.990, а игра „мица” до 499. Шах се може наћи по 700 до 12.900 динара.

За куповину путем интернета на том сајту потребна је регистрација, те је „разгледање” могуће тек након направљеног корисничког профила. Након куповине, купац оставља оцену о сарадњи с продавцем и обрнуто, што је корисно за наредне муштерије, али и продавце.

На нету зидне табле заИксоксстају 550 динара, а популарна играТвисткошта од 600 до 700

На сајту „КупујемПродајем” често је могуће лично преузети наручени предмет од продавца, а уколико се роба наручује из удаљенијег места, потребно је платити трошкове доставе, који зависе од раздаљине између купца и трговца.

Д. Андулајевић

EUR/RSD 117.4055
Најновије вести