Поправљена бициклистичка стаза на кеју

Промена времена условила је и да екипе ЈКП „Пут” раде смањеним интензитетом, али су путари, упркос томе, ових дана имали завидан учинак. По речима Биљане Ћубић из овог предузећа, задужене за односе с јавношћу, у граду се ради на неколико локација.
Popravljena biciklistička staza na keju Foto: Dnevnik.rs
Фото: Поправљена бициклистичка стаза на кеју Фото: Дневник.рс

– У Ћирпановој улици наши радници постављају успориваче брзине – каже Биљана Ћубић. – У наредном периоду би требало да поставимо више од 15 успоривача брзине на разним локацијама, а по налогу надлежних органа. Код Жежељевог моста у току је поправка привремене саобраћајнице, која повезује Венизелосову улицу и Београдски кеј, код подвожњака. Такође је актуелно уређење терена на Стрелишту и поправка саобраћајних површина асфалтом код Атлетског клуба, а завршена је поправка оштећених делова бициклистичке стазе на Београдском кеју. Свакодневно се, по инспекцијским налозима, раде и поправке оштећења на коловозу на више локација.

Што се радова у Ветернику тиче, у току је припрема за поправку коловоза асфалтом у неколико улица.

– Реч је о улицама Зузане Халупове, Богдана Чиплића, Месечевој и Звездарској. Истовремено се у Ветерничком брегу уређују банкине – наводи наша саговорница.

Радило се и у Каћу и Сремској Каменици.

– У Каћу је наша екипа већ неколико дана ангажована на профилисању и чишћењу путних канала у Радничкој и у Улици Жарка Јовића – каже Биљана Ћубић, додајући да је у Сремској Каменици урађена припрема за поправку коловоза асфалтом у Јоргованској улици.

Осим набројаних активности, уз текућа одржавања, свакодневно се обилазе семафори и поправља саобраћајна сигнализација.

        С. С.

 

 

 

EUR/RSD 117.5729
Најновије вести