Поправља се прилаз Тржном центру „Променада”

Бетонско поплочање испред шопинг центра „Променада” на главном улазу, односно прилазу с Булевара ослобођења, осам месеци од отварања променило је свој изглед, будући да је немали број плочица искочио из свог лежишта.
1
Фото: Dnevnik.rs

Због тога се, како смо се и сами уверили, након веће кише испод њих скупља вода јер је прилаз нераван, па улаз у тржни центар с те стране може бити врло непријатан. Сваки покрет, тачније ход по плочнику, узрокује искакање воде, што доводи до тога да се обућа грађана који с те стране улазе у „Променаду”, покваси и запрља. 

Дарја Кустудија из тржног центра „Променада” је за „Дневник” поручила да је њихова техничка служба упозната с проблемом задржавања воде на тротоару испред тог улаза након већих падавина, те да ради на његовом отклањању. Наша екипа прексиноћ је забележила де су на једном делу прилаза бетонске плочице повађене, те се може претпоставити да је санирање проблема већ почело. Ипак, од челника из тржног центра нисмо добили одговор на питање шта је узроковало проблем. 

В. Б.

Фото: Р. Хаџић

EUR/RSD 117.5893
Најновије вести