Онлајн школа за љубитеље божанског пића

У јеку епидемије коронавируса, Винска академија Србије организује онлајн школу вина. Реч је о основном и напредном нивоу који је намењен свима који желе да уче о винима на мало другачији начин.
vinskaakademija.com/online-skola-vina
Фото: vinskaakademija.com/online-skola-vina

Како каже оснивач Винске академије Љубица Радан, онлајн школа се одвија тако што пријављени ученици, након што добију линк, активирају га и тиме започињу директну комуникацију с предавачем. Током обуке, сваки полазник моћи ће да сазна и научи све за одговарајући ниво на који се пријавио, као и да добије одговоре на сва питања која га интересују о вину.

Након пријаве и уплате за одговарајући ниво онлајн школе вина, пријављени кандидат добија литературу у пдф формату, по жељи и на кућну адресу, након чега бира кад жели да крене с предавањима.

Кандидати се могу определити за преподневни термин – од понедељка до суботе од 10 до 13 сати, или поподневни термин, од понедељка до суботе од 17 до 20 часова. Основни ниво траје девет сати распоређених у три дана, а напредни ниво 18 часова током шест дана.

Током онлајн школе вина, полазницима се препоручује која вина да набаве да би учење о вину било забавније и делотворније. Осим тога, Винска академија ће свим полазницима из Србије послати по четири до седам узорака вина. Након завршене онлајн школе, једном месечно Винска академија организује једнодневну дегустацију на којој ће се пробати више од  15 врста вина. Полазник који је одслушао курс на даљину, бира један од датума дегустације којој жели да присуствује. Та дегустација је урачуната у цену онлајн школе вина.

За реализацију тог вида курса неопходно је да сваки полазник има добру интернет конекцију и „Скајп” налог. Више информација може се наћи на веб-страници vinskaakademija.com/online-skola-vina/ или позвати +381 63 8633122.

З. Мл. 

Ja
28.03.2020 • 23:18
U ovoj ktizi 25000.00 je previše, hvala lepo.
EUR/RSD 117.5834
Најновије вести