„НС маркет” у Еђшегу

Дванаести „НС маркет“ под слоганом „Буђење“ биће одржан данас, 7. марта, од 11 до 19 часова у Културној станици „Еђшег“, Антона Чехова 4.
NS maket Foto:Dnevnik.rs/ promo
Фото: НС маркет Фото:Дневник.рс/ промо

Посетиоци ће тог дана моћи да набаве ручно рађене производе од дрвета, текстила, метала, коже, да дегустирају домаћу храну и пиће с пољопривредних газдинстава, али и да се препусте чарима природне козметике и благодетима етарских уља.

Новосађани, као и гости нашег града, имаће прилику да на „НС маркету“ купе поклоне за важне празнике у овом месецу. Једни од сталних излагача „НС маркета“ „Натура Олеум ешентиал оилс“ и „Мон Цацао“ козметика ће приредити радионицу справљања природне козметике од 12 до 14 часова у Малој сали. Сви заинтересовани ће моћи да се упознају с начином справљања свеже козметике од етарских уља, а учешће на радионици је бесплатно.

Како организатори наводе, посетиоци и излагачи ће уживати у доброј атмосфери и музици, за коју ће се побринути ди-yеј Јован. Као и до сада, бираће се Најштанд те су поклони за излагаче и публику обезбеђени.

На хуманитарној тезги производе ће излагати „Пет маркет 021“, који помаже животињама које немају дом. На њиховом штанду ће бити изложени различити „ханд маде“ производи и предмети рађени декупаж техником, а сав новац ће бити упућен директно лечењу, храњењу и збрињавању уличних, односно напуштених животиња.       

К. И. И.

EUR/RSD 117.5847
Најновије вести