Највећа фитнес комуна на свету ствара се у Новом Саду

По вокацији фитнес инструкторка, Новосађанка Драгана Бојовић, мајка четрнаестогодишњих близанаца, једна је од наших суграђанки које су одучиле да свој посао „пренесу” у дигитални облик и окрену се глобалном тржишту.
be fit by me, ilustracija
Фото: Илустрација

Покренувши мобилну апликацију „Be fit by me”, Драгана је повезала кориснике и пружаоце фитнес услуга, с мисијом да оформи највећу фитнес комуну на свету.

– „Гугл” је пре неколико месеци објавио да је, први пут у историји, 70 одсто свих претраживања било с мобилних телефона те је логично закључити да су апликације данас преузеле примат – каже Драгана. – Потрудили смо се да „Be fit by me” буде свеобухватна апликација која излази из класичних облика, а направљена је тако да људи могу да воде посао уз помоћ ње, и захваљујући томе је јединствена у свету. Тренери се могу пријавити на апликцију и да их клијент на тај начин ангажује онлајн. Имамо четири категорије, односно теретане, велнес и спа центре, продавнице спортске опреме и продавнице суплемената, а сви ти производи су код нас на попусту. Идеја је да корисници дођу, изнајме тренера, који је тиме направио себи посао, и купе призвод уз попуст.

 

 

Фото: Драгана Бојовић (Приватна архива)
Тренери се могу пријавити на апликцију и да их клијент на тај начин ангажује онлајн

Осим тога, „Be fit by me” у себи обједињује и фитнес социјалну мрежу, која подсећа на „Инстаграм”, магазин у којем блог-постове пишу професионалци, а сарађује и с нутриционистима те нуди и неколико програма исхране. Корисницима је на располагању и мноштво бесплатних производа и услуга, као што су, на пример, програми вежбања за губљење килограма или за бол у доњем делу леђа, које су осмислили професионалци.

Драгана и њени сарадници апликацију развијају око годину дана и ускоро ће објавити пету верзију, а све је кренуло с њеном идејом да покрене „Јутјуб” канал за наше кориснике. Сплетом околности, упознала је садашњег најближег сарадника који је у девелопменту, како каже, „енергетски су се препознали” и одлучили да сједине своје идеје у апликацију која ће бити намењена глобалном тржишту. Како каже наша саговорница, прелазак из теретане у дигитални свет је захтеван, али бенфити су немерљиви.

– Много учим. Тај свет је логичан, као и књига из математике. Ако си на почетку, нема друге него жртвовати одређене аспекте свог живота, као што су, на пример, изласци, а све то се исплати – саветује Драгана Бојовић.

Апликацију „Be fit by me” можете скинути и инсталирати на линку: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.apps.n207167725

Д. Р.

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести