НАЈБОЉИ НА БИЛБОРДИМА: Хор Гимназије „Јован Јовановић Змај”

Овај хор се већ трећу годину заредом нашао на билборду због успеха које су наставили да нижу у протеклој школској години.
1
Фото: Учим+Знам=Вредим

Ове године за билборд их је кандидовало прво место на Републичком такмичењу средњошколских хорова. Иако се састав хора из године у годину мења јер једни ученици долазе, а други завршавају Гимназију, диригент хора Јован Травица успешно регрутује нове хорист,екој и настављају тамо где су њихови претходници стали.

– Када сам дошао овде, то су биле већ неке уходане стазе и колико сам могао, трудио сам се да то унапредим – каже Јован Травица. – Наравно, ту су и путовања, ми смо проше године заједно провели месец дана на путовањима. То њих све мотивише. Наравно, љубав према певању, али и љубав према заједничком дружењу и путовањима.

Пројекат „Учим + Знам = Вредим”, које реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности, настављен је и ове године. На 42 локације у Новом Саду и Сремским Карловцима постављени су нови билборди. На њима је представљено више од 200 ученика основних и средњих школа који су у протеклој школској години остварили најзначајније успехе на такмичењима из области науке и уметности на домаћој и међународној сцени.

Генерални спонзор пројекта и ове године је Ерсте банка.

У сарадњи с Удружењем за промоцију друштвене одговорности, „Дневник” ће у наредним данима представљати лауреате пројекта „Учим + Знам = Вредим”, уз њихове кратке изјаве.

EUR/RSD 117.2933
Најновије вести