НАЈБОЉИ НА БИЛБОРДИМА Филип Мицић ученик Гимназије „Исидора Секулић”

Филип Мицић је ученик Гимназије „Исидора Секулић”. У прошлој школској години, као ученик трећег разреда, освојио је треће место место на Државном такмичењу из математике. Годину раније био је вицешампион у истом предмету на републичком нивоу.
Filip Micić učenik Gimnazije „Isidora Sekulić” Foto: Učim + Znam = Vredim
Фото: Филип Мицић ученик Гимназије „Исидора Секулић” Фото: Учим + Знам = Вредим

– Математика ми је била најинтересантнија још од привих разреда основне школе јер ми је била најлакши предмет– наводи Филип Мицић. – У седмом разреду схватио сам да математика и није тако лака, и заволео сам је управо из разлога што је тешка и захтевна. У будућности себе видим у области електротехнике и програмирања.

Пројекат „Учим + Знам = Вредим”, које реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности, настављен је и ове године. На 43 локације у Новом Саду и Сремским Карловцима постављени су нови билборди. На њима је представљено готово 300 ученика основних и средњих школа који су у протеклој школској години остварили најзначајније успехе на такмичењима из области науке и уметности на домаћој и међународној сцени.

Генерални спонзор пројекта и ове године је Ерсте банка.

У сарадњи с Удружењем за промоцију друштвене одговорности, „Дневник” ће у наредним данима представљати лауреате пројекта „Учим + Знам = Вредим”, уз њихове кратке изјаве.

Н. Х.

 

 

 

 

EUR/RSD 117.5815
Најновије вести