Млечни производи и за штићенике Дечјег села

Компанија „Имлек” искористила је Светски дан млека као повод да изненади своје најмлађе потрошаче па је у складу с тим реализовала донацију неколико тона производа млека и чоколадног млека
 Donacija kompanije „Imlek” Dečjem selu u Sremskoj Kamenici Foto: Imlek
Фото: Донација компаније „Имлек” Дечјем селу у Сремској Каменици Фото: Имлек 

Производи су донирани Институту за мајку и дете у Београду, Дому за незбринуту децу „Душко Радовић” у Нишу, Дечјем селу у Сремској Каменици, као и родитељским кућама у Београду, Нишу и Новом Саду, које су под окриљем организације НУРДОР.

Познато је да „Имлек” с брендом „Моја кравица” посебну пажњу посвећује најмлађима, које већ дуги низ година увесељава млечним пакетићима. Донације попут ове на најбољи начин осликавају основни циљ друштвено одговорне улоге

„Имлека”, фокусиране на обезбеђивање здравог и правилног развоја деце. У складу с тим, Светски дан млека био је идеалан повод за донацију млечних производа установама за незбринуту и болесну децу широм Србије, која су се једногласно и уз осмех изјаснила да им је „Моја кравица” чоколадно млеко омиљени напитак.

– Светски дан млека за нас представља изузетно важан датум јер тада имамо прилику да, као регионални лидер у области производње млека и млечних производа, подсетимо најмлађе и њихове родитеље на значај конзумације млека – истакла је регионална менаyерка компаније „Имлек” за односе с јавношћу Марија Маловић. – Ми у компанији „Имлек” желимо да детињство заиста буде најрадосније и најбезбрижније доба, тако да ћемо се трудити да и у будућности улепшамо тај период живота што већем броју малишана.

С. С.

EUR/RSD 117.5825
Најновије вести