Љубитељи природе чисте Шодрош у суботу

НОВИ САД: Чишћење приобаља Дунава у радној акцији „Почистимо природу – очистимо друштво“, након плаже Бећарац прошлог викенда, наставља се овог викенда на Шодрошу.
sodros, FICA8014
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Организатори, удружења „Ново културно Насеље“, „Слободна акција“, Унија студентских организација УНС-а и „Нови Сад – Омладинска престоница Европе 2019“, у суботу у 11 часова, на Светски дан планете Земље, заказали су чишћење омиљене зелене оазе Новосађана.

За љубитеље чисте природе обезбеђене су вреће и заштитне рукавице, али су грађани замољени да понесу споствени прибор, уколико га имају. Из удружења „Ново културно Насеље“ најављују наставак чишћења дунавских обала те ће у наредним недељама бити очишћени и Официрац, Рибарац и остала места у новосадском приобаљу Дунава. То је прилика да се површине поред реке среде, како би у наредном периоду, када стигну лепи и сунчани дани, Новосађани и гости нашег града, могли да уживају у природи. 

За више информација заинтересовани се могу обратити мејлом на адресу novokulturnonaselje@gmail.com или на телефон 064/288-66-36.

С. Кр.

EUR/RSD 117.5890
Најновије вести