Ladies night уз сјајну комедију “Заведи ме ако можеш”

У четвртак, 2. маја од 20.30 часова, љубитеље добре комедије очекује специјално вече, Ladies night у биоскопу Арена Синеплекс. 
ZAVEDI LADIES NIGHT INSTA i FB
Фото: Arena Cineplex

Сваком посетиоцу ово вече ће улепшати магазин Глориа и фризерски салон Loft parrucchieri by Петар Костић са сјајним поклонима, док ће најсрећнији добити посебне поклоне од ресторана Сокаче и наведеног фризерског салона. Карте су у продаји на благајнама биоскопа Арена Синеплекс.

Добитница награде Оскар Шарлиз Терон и Сет Роген заједно су у нетипичној романтичној комедији која уноси романсу у свет политике.

Варнице крену да севају када се Фред Фларски сретне с девојком из снова која је уједно његова бивша дадиља - Шарлот Филд - а сада популарна америчка политичарка. Шарлот има амбицију да се кандидује за председницу САД-а, па замоли Фреда да јој помогне при писању говора. Израз међународни односи поприми потпуно ново значење када се смотани новинар спетља с угледном државном секретарком и преокрене цео њен свет наопако. Након луде заједничке ноћи у Паризу, Шарлот схвати да се заљубљује у свог пуно опуштенијег сарадника и да би њихова врућа авантура могла да нашкоди целој њеној политичкој каријери.

EUR/RSD 117.3375
Најновије вести