Концерт за бебе и родитеље у Галерији Матице српске

Мартовски концерт класичне музике за бебе и родитеље у оквиру пројекта „Одрастање уз уметност” биће одржан данас у два термина, у 11 и у 12.30 часова у Галерији Матице српске, Трг галерија 1.
 Koncert za bebe i roditelje u Galeriji Matice srpske  foto: GMS
Фото: Концерт за бебе и родитеље у Галерији Матице српске  фото: ГМС

Концерт се организује у сарадњи Галерије Матице српске с Београдском филхармонијом и Музичком омладином Новог Сада, а захваљујући подршци и партнерству Теленор фондације.

Кларинетиста Михајло Саморан и пијанисткиња Ивана Павловић извешће најлепше класичне композиције за најмлађе Новосађане, да би им омогућили да одрастају уз уметност и негују љубав према класичној музици. Концерти трају око 30 минута и намењени су бебама узраста до две године. Свака беба ће добити на поклон радосницу „Беба у Галерији. Први кораци уз уметност”, која бележи и чува драгоцене успомене првих сусрета с културом и уметношћу. Након концерта, родитељи и малишани моћи ће да уживају и у интерактивним активностима.

Организатори поручују да су сва места за оба термина концерта попуњена услед великог интересовања родитеља. Потребно је да родитељ/старатељ који ће бити у пратњи детета резервише бесплатну карту путем онлајн формулара. Више информација се може добити на сајту и друштвеним мрежама Галерије Матице српске.

Т. П.

 

 

EUR/RSD 117.2771
Најновије вести