Изменa режима саобраћаја на Булевару Јаше Томића

НОВИ САД: Након отварања дела Булевара ослобођења за саобраћај, у петак 22. јула 2022. године, почеће радови на реконструкцији вреловода на Булевару Јаше Томића. 
Bulevar Jase Tomica / Dnevnik
Фото: Дневник (Слободан Шушњевић)

Биће обустављен саобраћај на Булевару Јаше Томића, од Булевара ослобођења до Топлане „Север“.

Саобраћај на том делу булевара биће потпуно обустављен од 22. јула  до 31. јула за сва моторна возила.

Привремена измена режима саобраћаја на бициклистичкој стази и тротоару код топлане Север, дуж Булевара Јаше Томића, важи од данас до 8. августа.

Забрана саобраћаја подразумева и измену траса линија Јавног градског саобраћајног предузећа „Нови Сад“ и то:

ЛИНИЈE БРОЈ 10,15,17,TE-TO  на следећи начин: смер ка Железничкој станици: од раскрснице Булевара ослобођења и Булевара краља Петра I скрећу десно на Булевар краља Петра па затим лево у Кисачку улицу и настављају својом редовном трасом. На измењеном делу трасе користи редовно стајалиште Булевар краља Петра I - Булевар ослобођења (стајалиште линија 3 и 8). Смер од Железничке станице: од раскрснице Улица Кисачке и Булевара Јаше Томића настављају право Кисачком улицом затим скрећу десно на Булевар краља Петра I до Булевара ослобођења где скрећу лево на своју редовну трасу, сем линије 17 која саобраћа редовном трасом према центру. На измењеном делу трасе користи редовно стајалиште Кисачка - Булевар Јаше Томића (стајалиште линија 1 и 11б).

ЛИНИЈЕ БРОЈ 22,23,24 на следећи начин: смер ка железничкој станици: од раскрснице Кисачке улице и Булевара краља Петра I аутобуси скрећу лево на Булевар краља Петра I и саобраћају до Булевара ослобођења затим скрећу десно на Булевар ослобођења и иду до железничке станице. На измењеном делу трасе користи аутобуско стајалиште Кисачка – Булевар краља Петра I (стајалиште линије 1 и 8).

Смер од железничке станице: изласком из железничке станице аутобуси настављају право Булеваром oслобођења до раскрснице са Булеваром краља Петра I затим скрећу лево на Булевар краља Петра I и саобраћају до  раскрснице Булевара краља Петра I и Кисачке улице где скрећу десно у Кисачку улицу и настављају својом постојећом трасом кретања. На измењеном делу трасе користи аутобуско стајалиште Кисачка – Булевар краља Петра I (стајалиште линије 1,8 и 21).

ЛИНИЈА БРОЈ 11А и 11Б на следећи начин: ЛИНИЈА 11А: од раскрснице Кисачке улице и Јована Цвијића скреће лево у Кисачку улицу и иде до Булевара краља Петра I, затим скреће десно на Булевар краља Петра I затим иде право до Булевара oслобођења, затим скреће десно на Булевар oслобођења и иде до железничке станице. На измењеном делу трасе користи аутобуско стајалиште Краља Петра I -Кисачка (стајалиште линије бр 8). ЛИНИЈА 11Б: Почетно стајалиште је привремено стајалиште на Булевару oслобођења (испред к.бр. 10) саобраћа до раскрснице Булевара oслобођења и Булевара краља Петра I, скреће лево на Булевар краља Петра I и иде до Кисачке улице затим скреће десно у Кисачку улицу и саобраћа до раскрснице Темеринске и Кисачке улице затим скреће лево у Темеринску улицу и саобраћа до раскрснице са улицом Јована Цвијића, затим скреће десно у Јована Цвијића и наставља својом редовном трасом. На измењеном делу трасе користи аутобуско стајалиште Кисачка - Булевар краља Петра I (стајалиште линије 1,8 и 21).

ЛИНИЈА БРОЈ  21,30 на следећи начин: смер са Железничке станице: почетно стајалиште је привремено стајалиште на Булевару oслобођења (испред к.бр. 10), саобраћа до раскрснице Булевара ослобођења и Булевара краља Петра I скреће лево на Булевар краља Петра I и иде до Кисачке улице затим скреће десно у Кисачку улицу и наставља својом редовном трасом. На измењеном делу трасе не користе ни једно аутобуско стајалиште. Смер ка Железничкој станици: од раскрснице Кисачке улице и Булевара краља Петра I аутобуси скрећу лево на Булевар краља Петра I и саобраћају до Булевара oслобођења затим скрећу десно на Булевар oслобођења и иду до Железничке станице. На измењеном делу трасе не користе ни једно аутобуско стајалиште.

ЛИНИЈА БРОЈ  35  на следећи начин: смер са железничке станице: почетно стајалиште је привремено стајалиште на Булевару oслобођења (испред бр. 10), саобраћа до раскрснице Булевара oслобођења и Булевара краља Петра I скреће лево на Булевару краља Петра I и иде до Кисачке улице затим скреће лево у Кисачку улицу и саобраћа до подвожњака одакле наставља својом постојећом трасом кретања. На измењеном делу трасе не користе ни једно аутобуско стајалиште. Смер ка Железничкој станици: од раскрснице Кисачке улице и Булевара Јаше Томића настављају право Кисачком улицом затим скрећу десно на Булевар краља Петра I до Булевара oслобођења где скрећу десно на Булевар oслобођења и саобраћају до железничке станице. На измењеном делу трасе не користе ни једно аутобуско стајалиште.

ЛИНИЈЕ БРОЈ  32,33 на следећи начин: смер са МАС-а: Изласком са МАС-а аутобуси настављају право Булеваром oслобођења до раскрснице са Булеваром краља Петра I затим скрећу лево на Булевар краља Петра I и иду до  раскрснице Булевара краља Петра I и Кисачке улице где скрећу лево у Кисачку улицу и саобраћају до подвожњака одакле настављају својом постојећом трасом кретања. На измењеном делу трасе не користе ни једно аутобуско стајалиште. Смер ка МАС-у: од раскрснице Кисачке улице и Булевара Јаше Томића настављају право Кисачком улицом затим скрећу десно на Булевар краља Петра I до Булевара oслобођења где скрећу десно на Булевар oслобођења и саобраћају до МАС-а. На измењеном делу трасе не користе ни једно аутобуско стајалиште.

ЛИНИЈЕ БРОЈ  16,20 на следећи начин: смер са Железничке станице: по изласку из „Потковице“ аутобуси настављају право Булеваром oслобођења до раскрснице са Булеваром краља Петра I затим скрећу лево на Булевар краља Петра I и иду до раскрснице Булевара краља Петра I и Кисачке улице где скрећу лево у Кисачку улицу и саобраћају до подвожњака одакле настављају својом постојећом трасом кретања. На измењеном делу трасе не користе ни једно аутобуско стајалиште. Смер ка железничкој станици: од раскрснице Кисачке улице и Булевара Јаше Томића настављају право Кисачком улицом затим скрећу десно на Булевар краља Петра I до Булевара oслобођења где скрећу десно на Булевар oслобођења и саобраћају до Железничке станице. На измењеном делу трасе не користе ни једно аутобуско стајалиште.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 42НК на следећи начин: смер из места: у Руменачкој улици од кружног тока скреће лево и преко надвожњака саобраћа у зону Југ до Албуса, затим десно Путем новосадског партизанског одреда до раскрснице са Индустријском улицом одакле наставља својом редовном трасом. На измењеном делу трасе користе сва постојећа стајалишта. Смер из зоне: Од раскрснице Индустријске улице и Пута новосадског партизанског одреда наставља право Путем новосадског паризанског одреда до Албуса, затим иде на надвожњак до кружног тока у Руменачкој улици одакле наставља својом редовном трасом. На измењеном делу трасе користе сва постојећа стајалишта.

ЛИНИЈА БРОЈ 55НК на следећи начин: смер из места: на раскрсници Улица Корнелија Станковића и Руменачке скреће лево у Руменачку улицу до кружног тока затим скреће десно и преко надвожњака иде у зону Југ до Албуса, затим десно Путем новосадског партизанског одреда до раскрснице са Индустријском улицом одакле наставља својом редовном трасом. На измењеном делу трасе користе сва постојећа стајалишта. Смер из зоне: од раскрснице Индустријске улице и Пута новосадског партизанског одреда наставља право Путем новосадског паризанског одреда до Албуса, затим иде на надвожњак до кружног тока, и  искључује се у Руменачку улицу и саобраћа до раскрснице Руменачке улице и Корнелија Станковића затим скреће десно одакле наставља својом редовном трасом.  На измењеном делу трасе користе сва постојећа стајалишта.

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести