Из карловачког клуба старијих грађана палета погодности за пензионере

СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ: Клуб пензионера и старијих грађана „Братство-јединство“ из Сремских Карловаца склопио је ове године уговор с Удружењем „Пензионерски сервис“, које омогућава члановима боравак у бањама Србије под повољнијим условима, као и низ других погодности.
Strand_11-RHA
Фото: Дневник (Р. Хаџић), илустрација

Како каже председник Клуба пензионера Јово Чвокић, пензионери учлањењем у „Пензионерски сервис“ добијају пензионерску попуст-картицу, која им гарантује повољности приликом куповине или остваривања одређених услуга.

„Клуб пензионера и Удружење „Пензионерски сервис“ нуде јединствен и повољан боравак у бањама Србије на 12 полумесечних рата, уз уштеду која се креће до 20 одсто“, каже Чвокић.

„На пример, четрнаестодневни боравак у Врњачкој Бањи за чланове Пензионерског сервиса је 15.800 динара јефтинији од пуне цене. Многе од бања у своју понуду су укључиле и ваучере.“

Чвокић истиче да се попусти могу остварити у апотекама, стоматолошким ординацијама, књижарама, медицинским лабораторијама, оптикама, при набавци ортопедских помагала, посетама музејима, позориштима, куповини одеће и обуће... Плаћање се, како напомиње, обавља преко Фонда за пензионо и инвалидско осигурање. За додатне информације треба позвати бројеве 881-436 (радним данима од 8 до 10 часова и од 17 до 21 сат) или 060/881-920, или погледати сајт www.penzionerskipopust.rs

З. Мл.

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести