Хуманитарна трка за дечји осмех у недељу у Каменичком парку

Атлетска хуманитарна „Трка за дечји осмех” биће одржана седму годину заредом у недељу, 8. марта у 11 часова у Каменичком парку.
1
Фото: Dnevnik.rs

Учесницима су на располагању главна трка на десет километара, „трка за све” од четири, штафетна од два и трка за децу и то за предшколце који ће се надметати на 100 метара, основце до четвртог разреда на 400 и основце до осмог разреда на 800 метара.

Новац прикупљен од котизација за трку намењен је  Сигурној кући Нови Сад и Свратишту за децу. Пријаве за децу, предшколце и основце могуће су путем мејла: новосадска.трка­гмаил.цом и за котизацију је потребно издвојити 300 динара по детету. За трке од четири и десет километара котизација се плаћа 800 динара по учеснику, а за штафетну 1.000 по особи, а пријаве су могуће путем сајта њњњ.трка.рс/евент/162.

Пријаве се примају до четвртка у 22 часа, а на дан саме трке неће бити могуће пријавити се. Право да учествују имају сви који се осећају психо-физички способни за трку, а деца морају да дођу у пратњи родитеља, тренера или наставника.

Пријавни центар ће се на дан трке отворити у 9 часова. Трку организује Висока пословна школа струковних студија у сарадњи са АК Апатин.

В. Б.

фото: архива “Дневника”

EUR/RSD 117.2728
Најновије вести