Друга „алтернатура” Новим Садом

Након прве успешно одржане „Алтернатуре”, односно тематске вожње бициклом кроз Нови Сад, коју организују Ново културно насеље и сервис „Инвиктабајк”, сутра, 28. јула од 18 часова биће одржана и друга акција, и то под називом „Бајсом око света? Може!” Окупљање је предвиђено код Хигијенског завода (Футошка 121).
alternatura
Фото: Алтернатура

Како се припремити психички а како физички за дужи пут на бајсу, које изазове такав пут носи – само су нека од питања на која ће одговорити гости данашње „Алтернатуре”. Сви који се прикључе вожњи, имаће прилику да сврате у „Eco House Novi Sad” где ће бити речи о таквом концепту куће, а у којој бициклисти могу да преспавају, одморе се и наставе пут. Потом ће у „Инвиктабајк шопу” бити мини-радионица о томе како поправити двоточкаше у случају да се нешто непредвиђено деси на путу. Тура ће бити завршена на Новом насељу, где ће БК „Елит” приближити своје авантуре с путовања до Јадрана и Фрушке горе.

Туре су бесплатне, а они који желе да учествују вожњом тандем бајсева, могу их поручити, односно резервисати, слањем поруке на „Фејсбук” страници Новог културног насеља. Предвиђено је да вожња траје око 100 минута.       

Л. Р.

EUR/RSD 117.5890
Најновије вести