ДАНАС ОД 10.45 ДО 17 ЧАСОВА Новосадски маратон мења режим саобраћаја

Режим саобраћаја данас ће, због 27. „Новосадског маратона” од 10.45 до 17 сати привремено бити измењен.
d
Фото: Dnevnik.rs

Обустава саобраћаја, као и забрана паркирања предвиђени су на Тргу слободе, у Змај Јовиној и Дунавској улици, те на Београдском кеју, Кеју жртава Рације, Булевару цара Лазара (од Кеја жртава Рације до Улице др Симе Милошевића), у улицама Др Симе Милошевића, Др Зорана Ђинђића, Вељка Петровића, Јиречековој, Фрушкогорској (од Улице Народног фронта до Булевара деспота Стефана), као и на Булевару деспота Стефана, у 1.300 каплара, Иве Андрића и на Булевару цара Лазара (од Улице Иве Андрића до кружног тока).

И аутобуси ће, из истог разлога, на линијама 1, 7А/Б, 8 и 13 мењати правац кретања и то од 9.45 до 16 часова, док у истом периоду возила ЈГСП-а с бројевима 11А/Б и 12 неће ни саобраћати. На измењеном делу пута користиће постојећа стајалишта других линија. Аутобуси 1 и 8 окретаће се на Лиману тако што ће из Фрушкогорске скретати у Улицу Народног фронта, потом улазити десно на Булевар ослобођења, с којег скрећу десно на Булевар цара Лазара и саобраћају до Фрушкогорске улице, одакле настављају редовном трасом.

На линији 7А аутобуси из Улице Народног фронта скретаће десно у Балзакову, затим лево на Булевар цара Лазара, десно у Улицу цара Душана, а потом лево у Футошку улицу. Футошким путем настављаће до Булевара кнеза Милоша и даље ићи уобичајеним путем. На линији 7Б, уместо Булеваром патријарха Павла, возила ЈГСП-а ће возити Футошким путем, Футошком улицом, из које ће скретати десно у Улицу цара Душана, потом лево на Булевар цара Лазара, десно у Балзакову и ићи до Улице Народног фронта, одакле ће настављати уобичајеном трасом.

Аутобуси број 13 ће у смеру с Детелинаре на раскрсници с Булеваром Европе и Футошком улицом скретати лево у Футошку, десно у Улицу цара Душана, лево на Булевар цара Лазара и возити до Булевара ослобођења, одакле ће настављати редовном трасом кретања. На тој линији аутобуси ће се окретати на Лиману, тако што ће скретати десно у Фрушкогорску улицу с Булевара цара Лазара, потом улазити десно у Улицу Народног фронта, па опет десно на Булевар ослобођења, одакле ће настављати уобичајеном трасом.

Ј. В. и В. Б.

EUR/RSD 117.5559
Најновије вести