Цвјетићанин с младим Краснићем: Град ће рад и резултате увек подржати

НОВИ САД: На Европском првенству у боксу за школарце, одржаном од 22. до 29. маја, у бугарском граду Албена, Новосађанин Стефан Краснић освојио је бронзану медаљу.
cvjeticanin krasnic
Фото: novisad.rs

Тим поводом, Краснића и његовог тренера Душана Лепојева, у Градској кући примио је члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин.

Резултати које новосадски спортисти остварују, поред тога што доприносе лепшој слици нашег града, шаљу поруку младим генерацијама да се борбеност, напоран рад и фер-плеј на крају вишеструко исплате и то је оно што видимо на примеру тринаестогодишњег Стефана Краснића, изјавио је Цвјетићанин и додао како овом приликом жели и јавно да му честита на великом успеху који је постигао на Европском првенству за школарце у Бугарској.

Желим му да настави да вредно ради са својим тренером, да стреми највишим циљевима у боксу, као и добрим резултатима у школи, а Град Нови Сад ће такав рад и резултате увек препознати и подржати, порућио је Цвјетићанин.

Стефан Краснић је ученик седмог разреда Основне школе „Душан Радовић“, а бокс тренира већ седам година.

Четвороструки је првак Војводине и Србије у својој категорији, а на првенству Европе које је прошле године одржано у Румунији заузео је пето место.

На овогодишњем првенству, у конкуренцији од 311 такмичара из целе Европе освојио је треће место и тако постао најмлађи освајач европске медаље у историји српског бокса. Следеће године, стећи ће право учешћа на Светском шампионату, а његова жеља је да постане олимпијски првак.

EUR/RSD 117.5848
Најновије вести