„Чистоћа“ свакодневно односи дивље депоније

Због великог броја дивљих депонија, које поједини немарних грађани праве свакодневно, ЈКП „Чистоћа“ Нови Сад, апелује на Новосађане да се понашају савесно и помогну у одржавању града чистим и уредним.
ЈКП Чистоћа
Фото: ЈКП Чистоћа

- Редовно уклањамо дивље депоније на територији Новог Сада, али такође редовно апелујемо и на суграђане да их не праве и да смеће одлажу у контејнере и друге посуде намењене за то. Нажалост, још увек има оних несавесних, који се о такве апеле оглушују и угрожавају своју околину. Свакодневно радимо на томе да град одржавамо чистим и уредним и у том послу очекујемо помоћ Новосађана. Подсећамо да је одлагање отпада на Градској депонији бесплатно, а простор где се истовара приступачан – каже Владимир Зеленовић, директор ЈКП „Чистоћа“ Нови Сад.

Велики контејнери за крупни отпад још данас (понедељак) стоје у Кисачу, од уторка до 24. октобра су на Видовданском насељу, одакле ће бити однети у Ченеј где ће грађани моћи да одлажу дотрајали намештај, санитарије и други крупан отпад.

Фото: ЈКП Чистоћа
Фото: ЈКП Чистоћа

 

ZORAN
21.10.2019 • 20:20
SVAKA ČAST KAKO ONI TO REŠAVAJU AL MI NIJE JASNO DA U ŠPICU UJUTRU I U ŠPICU POPODNE KUPE SMEĆE TAMO GDE JE NAJVEĆA GUŽVA U SAOBRAĆAJU PA MI NIJE JASNO DA DIVLJE DEPONIJE NISU U REDU A DA PRAVE GUŽVU U SAOBRAĆAJU DA JE TO UREDU.
EUR/RSD 117.5808
Најновије вести