Асфалт стиже у Улицу Ташка Начића у Каћу

Користећи лепе дане и у октобру, грађевинске екипе ЈКП „Пут” раде свакодневно на више локација у граду и приградским местима.
д
Фото: ЈКП „Пут”

Неки од послова започетих претходне недеље су настављени, а радиће се и наредних дана. У међувремену је завршено асфалтирње улица Гроздова и Цара Јована Ненада у Сремској Каменици. У том насељу су у претходном периоду асфалтиране још и Костељникова и Улица Бранислава Букурова, у којој је  постављено шест успоривача брзине.

Биљана Ћубић, задужена за односе с јавношћу у ЈКП „Пут”, каже да су у Каћу и Ковиљу екипе тог предузећа наставиле послове започете претходних недеља.

– У Каћу је при крају припрема подлоге у Улици Ташка Начића, која би ових дана требало да буде асфалтирана у дужини од 190 метара – вели Биљана Ћубић. – Такође су актуелне санације оштећених делова тротоара асфалтом у више улица, а по списку месне заједнице. Почели су и припремни радови за пресвлачење асфалтом Улице Светозара Марковића.

Прошле недеље је у том приградском насељу завршено побољшање подлоге цементном стабилизацијом на две некатегорисане саобраћајнице на периферији места. Реч је о насељу Сигет и улицама Беле раде и Чика Нециној.

Радници поправљају и платое на аутобуским стајалиштима у Ковиљу

У Ковиљу се уређују и санирају земљане банкине у више улица, а једна екипа је ангажована на санацији атлетске стазе у кругу Основне школе. Радници „Пута” поправљају и платое на аутобуским стајалиштима у том месту.

У Сремској Каменици почеле су санације на туцаничким коловозима.

– Када је Нови Сад у питању, радови се обављају на више локација – истиче Биљана Ћубић. – Обимни послови у току су на Сајлову, где је у плану да се санирају оштећења на свим туцаничким коловозима. Укупно има око тридесет таквих улица, а до сада их је завршено двадесетак. Настављена је санација

туцаничког паркинга у Партизанских база, затим санација оштећених делова тротоара у Дунавској, на углу Суботичке и Павлека Мишкина, у Бранимира Ћосића код улаза у Бетанију... Такође су у току радови на међублоковском уређењу саобраћајних површина на Лиману код Подгоричке улице, где смо планирали да санирамо и два спортска терена.

Пре почетка зимске сезоне, која званично почиње 1. новембра, интензивираће се санације оштећења на државним путевима у надлежности нашег предузећа, на прилазима граду, као и на саобраћајницама на целој територији Новог Сада.

С. С.

EUR/RSD 117.5950
Најновије вести