ПОТРОШАЧКО ЋОШЕ Акције викендом уштеде и до 40 одсто

За већину домаћица топло време значи прање прозора, завеса, детаљно чишћење сваког ћошка куће, истресање и прање тепиха, а многи се одлучују и на преуређивање дома.
potrosnja
Фото: Ilustracija

Велико пролећно спремање није лак посао и потребно је набавити одговарајућа средства као би се посао што брже обавио.

Избор производа за чишћење и одржавање домаћинства је богат како у мегамаркетима, тако и на пијацама, у мали радњама и дрогеријама. Због тога, цене ових артикала су разноврсне и формирају се на основу марке, квалитета и конкуренције.

Цене прашка за веш су шаролике. Тако за два килограма прашка познатог произвођача потребно издвојити и до 700 динара, а литар средства за чишћење дрвених подова која стаје и до 500 динара. Ипак, вреди “ловити” акције које мегамаркети најчешће нуде викендом, јер се може уштедети од 20 до 40 одсто.

Фото: Dnevnik.rs

Средстава за чишћење стакла по повољним ценама се често могу наћи у малим локалним продавницама које у асортиману имају артикле мање познатих брендова. Ипак, многе домаћице, и даље тврде да се прозори најбоље чисте топлом водом у коју се дода кашика детерyента за посуђе и сирће.

Један од најзахтевнијих послова је прање тепиха и намешатаја након зиме. Асортиман средстава за чишћење тепиха и одржавање намештаја најбољи је у дрогеријама. У понуди су средства за прање тепиха али и универзална средства за чишћењ по цени од 300 до 700 динара, те разни спрејеви који штите од прашине, а који коштају од 370 до 490, као и марамице за намештај које се могу набавити по приступачној цени од 100 динара.

С. Ковач

EUR/RSD 117.5802
Најновије вести