АКЦИЈА ЧИСТОЋЕ Односе кабасти и баштенски отпад

Јавно комунално предузеће „Чистоћа” позива суграђане да искористе јесењу акцију и реше се крупног отпада, а контејнери ће бити распоређени испред просторија месних заједница по унапред утврђеном распореду.
bastenski otpad cistoca
Фото: Dnevnik (arhiva)

Контејнери за кабасти отпад ће до среде, 16. октобра, бити постављени на Сајлову. Од 16. до 18. октобра, „Чистоћа” ће крупан отпад уклањати из месне заједнице Руменка, а од 18. до 20. октобра из Степановићева.

Осим кабастог отпада, у току је и сакупљање баштенског, који ће екипе екипе „Чистоће” данас односити из Ковиља, с Клисе, Слане баре, Видовданског насеља и Клисанског брега. Тај посао ће у среду, 16. октобра, обављати у Футогу, а у четвртак, 17. октобра, у Ветернику. „Чистоћа” ће у петак, 18. октобра, односити баштенски отпад из Петроварадина и Бегеча.

Грађани би требало да до 6 часова оставе баштенски отпад, упакован у кесе, yакове или кутије, а грање повезано у снопове, испред својих кућа, на истом месту где и канте за смеће. Траву, грање, лишће, коров и сличан отпад „Чистоћа“ ће организовано уклањати из свих насеља с индивидуалним типом становања до краја новембра.

Ј. В.

 

EUR/RSD 117.5660
Најновије вести