Милица Бурсаћ о новој емисији на каналу „Здравље ТВ”

Новинарку Милицу Бурсаћ срећемо у малом рибарском месту, Доброта, у Црној Гори, док снима прилог за нову емисију на тек отвореном каналу „Здравље ТВ”.
Milica Bursać u Dobroti na snimanju priloga za novu emisiju na tek otvorenom kanalu „Zdravlje TV”  Foto: Marina Manga
Фото: Милица Бурсаћ у Доброти на снимању прилога за нову емисију на тек отвореном каналу „Здравље ТВ”  Фото: Марина Манга

Мада је прекидамо у послу, увек предусретљива и насмејана колегиница одваја време за разговор о новој емисији, о комбинацији посла и задовољства и  љубави према вежбању и здравој исхрани која је видљива у сваком делу њеног бића.

- Тренутно уређујем емисију на новом каналу „Здравље ТВ”, која се емитује свакодневно, у краткој форми. Покривамо све теме које се тичу здравља, спорта, рекреације, медицине, а које гледаоцима могу бити од користи - започиње причу Милица о свом новом пројекту, такође посвећеном здрављу и лепоти, као што су и емисија „Протезање” и њена претходница „У здравом телу” која се емитовала на Радио-телевизији Србије. Примећујемо да Милица заиста живи здрав живот који промовише кроз свој посао, те је питамо колико има времена за уживање.

- Мени је мој посао и задовољство. Заиста уживам у здравој исхрани и вежбању и волим да преносим другима оно што сам научила и искусила у овој области током година рада - објашњава Милица Бурсаћ, с осмехом којем се верује.

Будући да веома водите рачуна о здрављу и изгледу, да ли је лето резервисано само за одмор или и тада одвојите време за вежбање?

- Лето је одлично доба године да се посветите здравијем начину живота. Имамо обиље различитог воћа и поврћа, које је богато нутритивним елементима, а сиромашно калоријама. Лети смо највише напољу, ту је и пливање, спорт који најбрже сагорева калорије, а истовремено обликује мишиће и затеже кожу, нарочито у мору.

Фото: Милица Бурсаћ: Осмех којем се верује  фото: Марина Манга

Може ли се регулисати исхрана када смо на одмору?

- Зависи, ако се одлучите да одмор проведете у луксузном хотелу који акценат ставља на исхрану, онда ћете тешко одолети изазову. Али и тада можемо изабрати намирнице ниске калоријске вредности, нпр. плаве морске рибе, свеже поврђе, младе сиреве...

Често путујете, која дестинација вас је освојила овог лета?

- Овога лета сам, после 10 година паузе, дошла на Црнoгoрско приморје и морам да признам, да се много тога променило на боље, од услуге, хигијене, хотелске понуде и ван хотелски понуде. Никада пре нисам била у овом малом рибарском месту, Доброта, надомак Котора, где ме је привукао новоотворени хотел Allure Pаlazzi, који ме је опчинио архитектуром, комфором, услугом, кулинарском понудом... Било ми је потребно место за одмор и уживање и то сам овде пронашла.

Хоћемо ли гледати „Протезање” наредне сезоне на РТС-у?

- Надам да ће емисија „Тако стоје ствари” од септембра наставити са емитовањем и тако започети четврту сезону, па самим тим и моја стална рубрика „Протезање”. Трећу сезону сам ангажована на Женској ТВ... Ако реализујем све што бих волела, и гледаоци и ја имаћемо врло инспиративну годину.

Снежана Милановић

        

 

Milan Nish
22.02.2019 • 13:57
Milica je veoma lepa o zgodna. Veoma volim kada je bosonoga u kupaćem kostimu.
EUR/RSD 117.5872
Најновије вести