Чачак домаћин 26. Балканског првенства у бикини фитнесу

ЧАЧАК: Чачак ће од 12. до 14. маја бити домаћин 26. Балканског првенства у бикини фитнесу, фитнесу и мушком физику, на коме ће окупити 200 такмичара и функционера из Србије, Румуније, Македоније, Грчке, Бугарске, Босне и Херцеговине, Хрватске, Словеније, Црне Горе и Албаније.
bikini fitnes, Foto:  Youtube/printsreen
Фото: Youtube Printscreen

Такмичење ће се одржати у хали Кошакрашког клуба Борац.Свечано отварање и финални део такмичења је у суботу у 14 часова, а улаз за све посетиоце је бесплатан.По први пут наступиће све балканске земље и због атрактивности дисциплина бикини фитнеса и фитнеса, ово ће бити јединствен спортски спектакл на нашим просторима.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, у суботу ће, у подне, примити високе званичнике спортских репрезентација.Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик у изузетно јакој конкуренцији земаља које су се пријавиле за организацију 26. Балканског првенства (Румунија, Бугарска и Грчка), успео је да добије организацију овог такмичења и тиме обезбедио промоцију спорта, Града Чачка и наше земље.

Такмичење се одржава под покровитељством Министарства омладине и спорта и Града Чачка. 

EUR/RSD 118.0660
Најновије вести