No Time To Die - назив 25. филма о Џејмсу Бонду

ЛОНДОН:  Дуго очекивани нови филм о Џејмсу Бонду зваће се "Нема времена за умирање" (No Time To Die), објављено је на званичном Твитер налогу продукције. 
danijel krejg
Фото: Tanjug (AP Photo/Leo Hudson, File)

Филм је претходно имао радни наслов "Рука која разбија" (Shatterhand), али је назив промењен како би био у складу са именима претходних култних филмова о британском шпијуну. 

Снимање филма још траје, а то ће бити последње појављивање Данијела Крејга у улози агента 007, преноси Дејли мејл. Режисер 25. филма о Џејмсу Бонду је Кери Фукунага, док је сценарио написала Фиб Валер Бриџ. 

У новом филму миран живот агента 007 на Јамајци прекинут је када га његов пријатељ Феликс позове да му помогне у мисији спашавања отетог научника. Продукција је коначно почела у априлу, након што је била одложена за неколико месеци после одласка режисера Денија Бојла. 

То није био једини пех, пошто је Крејг морао да се подвргне операцији, након што је покидао лигаменте зглоба када је у мају пао током снимања на Јамајци.Глумац се после операције опорављао две недеље, што је додатно одложило снимање. 

Филм се, осим на Јамајци, снима на бројним локацијама широм света, као што су Норвешка, Италија и Енглеска, а премештај екипе у Шкотску говори о томе да ће култни тајни агент поново посетити свој дом из детињства, који су обожаваоци могли да виде у блокбастеру "Скајфол". Премијера 25. филма о Џејмсу Бонду заказана је за 3. април следеће године у Великој Британији и 8. април у Сједињеним Америчким Државама. 

EUR/RSD 117.5878
Најновије вести