Игра престола изазвала пад порнографије

Премијерна епизода нове, седме сезоне Игре престола (Game of Thrones) је на макар сат времена помрсила рачуне порнографској индустрији и смањила посету порно сајтовима на интернету.
deneris, Yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, током њеног емитовања, у понедељак рано ујутро по нашем времену, један од најпознатијих порнографских сајтова Pornhub је забележио драстичан пад посете од читавих 4,5 процената. Да не буде забуне, у Америци је то "прајм тајм" између девет и десет сати увече.

Епизода која је отворила прошлогодишњу сезону Игре престола је остварила нешто мањи пад гледаности порнографије од свега 4,1 одсто, али ће зато креатори серије морати добрано да се потруде да нас што више зантересују овосезонском радњом, уколико желе да сруше рекорд прошлогодишње финалне епизоде, која је изазвала нечувени пад порнографије од невероватних 5,2 процената. 

Занимљиво, одмах по завршетку епизоде и након што су гледаоци добили своју порцију крви, секса, змајева, дворских сплетки и ледених зомбија у Игри престола, на сајту pornhub.com је успостављен потпуно нормалан саобраћај и љубитељи порнографије су се моментално вратили својој старој љубави...

Фото: Youtube Printscreen
EUR/RSD 117.5703
Најновије вести