Бред Пит имитирао Фаучија у знак подршке

ЊУЈОРК: Епидемиолог и члан кризног штаба Беле куће у борби против корона вируса Ентони Фаучи нашалио се недавно, гостујући на једној телевизији, да би волео да га на великом екрану глуми Бред Пит, али није сањао да ће му се та жеља испунити.
с
Фото: Youtube Printscreen

У изненадном наступу, на почетку забавне емисије "Суботом увече" (СНЛ), који је снимљен ван студија у коме се обично снима због епидемије ковид-19, Пит се појавио као доктор Фаучи, преноси ЦНН.

"Најпре бих желео да се захвалим свим старијим дамама у САД које су ми слале мејлове подршке, подстрека, а понекад и графиконе", рекао је Пит који је глумио Фаучија.

Пит је у улози Фаучија наставио истакавши да постоји доста дезинформација о вирусу ковид-19, а да је председник Доналд Трамп дао себи слободу у вези с неким смерницама кризног штаба и да би он хтео да објасни шта је Трамп покушао да каже.

У скечу су затим пуштени видео клипови у којима Доналд Трамп говори да ће вакцина бити пронађена "релативно ускоро", да ће "вирус нестати као чудо", а Пит, глумећи Фаучија, на духовит начин тумачи и објашњава те изјаве.

На крају скеча Пит је упутио поруку лично Фаучију коме је захвалио што се на смирен и јасан начин обраћа јавности, као и свим медицинским радницима који су, како је рекао, "на првим борбеним линијама".

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести