Ава Карабатић објавила председничку кандидатуру на Инстаграму

ЗАГРЕБ: Хрватска је добила још једног председничког кандидата из света шоу бизниса, старлету Аву Карабатић, која је кандидатуру објавила на Инстаграму, уз слику у топлесу.
ava
Фото: Printscreen/Instagram@ava_karabatic_official

Карабатић је пратиоцима поручила да више не може да гледа лоше ствари које се дешавају у њеној држави, преноси Вечерњи.хр.

Ипак сам одлучила. Кандидоваћу се на председничким изборима. Толико порука подршке добијам на Инстаграму и хвала вам на томе. Сматрам да сам жена са ставом која зна да се избори за себе. Политика је моја друга љубав. Не могу више да гледам како се мојој држави догађају лоше ствари, написала је Карабатић.

Навела је да су "сви су слепи поред здравих очију, млади одлазе, наталитет пада" и додала да зна да ће имати пуно "хејт" коментара јер је "као старлета".

Од својих квалитета, навела је да је професорка италијанског, латинског језика и римске књижевности, да је написала аутобиографију и роман, да је филм у којем је глумила месецима био у биоскопу, а да се, осим глумачких способности, остварила као сликарка.

Наравно, нису битне моје уметничке способности, битан је мој нови режим, Авин режим, написала је Карабатић.

Аву на Инстаграму прате 52.000 људи, од којих је већ више од 400 подржало њену кандидатуру, наводи Вечерњи.хр.

EUR/RSD 117.5787
Најновије вести