Банка у сарадњи са блогером покренула онлајн школу интернет куповине

БЕОГРАД: Комерцијална банка покренула је онлајн пројекат - Школу Интернет куповине у сарадњи са блогером и стручњаком за друштвене мреже и нове технологије Истоком Павловићем.
učenje online/ pixabay.com/
Фото: pixabay.com

Школа интернет куповине може се наћи на сајту www.skolainternetkupovine.rs., а циљ пројекта је да свако научи како се купује на Интернету и тако уштеди значајан новац и време, саопштено је из Комерцијалне банке.

Кроз занимљиве видео клипове, Исток Павловић у Школи Интернет куповине, откриће све тајне онлајн шопинга: како поручити робу са иностраних и домаћих сајтова, који су сајтови најбољи за куповину, како да нађете најквалитетнију робу и ствари најпознатијих светских брендова, али по знатно нижим ценама.

Такође ће објаснити како функционише куповина преко кинеског сајта Алиекспрес, како да нешто платите 20 уместо 200 евра, колики су трошкови испорука, царине и како заменити робу која купцу не одговара. 

Овај сајт ће се бавити и разним питањима сигурности куповине на Интернету, начинима плаћања и провере рејтинга продаваца.

Све тајне уског круга људи који су онлајн шопинг открили одавно, сада ће бити познате свима кроз серију лекција на сајту.

Школа Интернет куповине отклониће сваки евентуални страх и сумњу у безбедност оваквог начина куповине и коришћења картица на Интернету, истичу из банке.

Сви видео материјали са лекцијама, биће, поред сајта, доступни и на страницама Комерцијалне банке на друштвеним мрежама Фејсбук, Твитер и Јутјуб каналу.

EUR/RSD 117.4055
Најновије вести